Styrelse och Stadgar

Styrelsen 2015

Arvid Stiernström (ordf.)

11206108_10152955946351359_6170613320909144682_n

Foto: Mårten Svensson

Arvid kommer från Uppsala och har tidigare arbetat som ungdomscoach inom Leaderprojektet Sixten Upplandsbygd.Sedan april 2015 ingår Arvid i Upplandsbygds lokala utvecklingsgrupp där han har som uppdrag att bevaka och bejaka ungdomsperspektivet i den regionala landsbygdsutvecklingen. Han arbetar för närvarande på Sveriges Lantbruksuniversitet med utvärderingen av Landsbygdsprogrammet 2007-2013.

Josefina Andersson (kassör)

unnamed

Josefina bor i Onsala utanför Kungsbacka och har tidigare arbetat som ungdomscoach och projektledare i olika Leaderprojekt i södra Bohuslän. Under våren 2015 har Josefina projektlett uppstarten av den nya Leaderföreningen Leader södra Bohuslän, med målsättningen att sänka medelåldern i den lokala beslutsgruppen. Hon är förnärvarande föräldraledig.

 

 

 

 

 

Josefin Heed (sekreterare)

Hela Sverige lever! Web & pressbild

Foto: Snezana Vucetic Bohm

Josefin Heed kommer från Avesta/Uppsala och jobbar på Hela Sverige ska leva med #ungapålandsbygden. Josefin är även ordförande för Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp Unga i landsbygdsutveckling som jobbar för att inkludera unga i Landsbygdsprogrammets genomförande.

Stina Nils (adjungerad ledamot)

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Foto: Stina Nils

Stina bor i Mollaryd, precis mittemellan Borås och Herrljunga och arbetar med kultur, landsbygdsutveckling och ung delaktighet på KulturUngdom. Har tidigare jobbat på till exempel Leader Sjuhärad och är aktiv i bland annat Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp Unga i landsbygdsutveckling.
Tiden mellan ägnas åt periferi- och platsaktivism, chips, egna konstprojekt, föreningen Textival och just nu samlande vandringar med konstfokus till skogs

 

 

 

 

Sofie Skalstad (ledamot)

IMG_03211

Foto: Simon Aronsson

Sofie kommer från Jokkmokk och är initiativtagare till projektet Nytänk – ungas sätt att göra skillnad, ett projekt som vill öka ungas delaktighet i lokal och regional utveckling på ungas vis i Norrbotten. Studerar nu mer landsbygdsutveckling vid SLU i Uppsala.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Toumas (ledamot)

Stadgar

U LANDs stadgar

Årsmötesprotokoll 2015

Protokoll årsmöte 150416